0681157084 peter@laskoo.nl

Projecten fotografie

LASKOO FOTOGRAFIE

Portfolio

Projecten fotografie

Jouw eigen beeldmateriaal, of dat van jouw klant, kunnen we vrijwel altijd geschikt maken voor de interieurtoepassing die je in gedachten hebt. Daarnaast kan ik je ook helpen met foto’s uit de eigen collectie, of speciaal en exclusief gemaakt voor jouw project. Over maatwerk gesproken…

En als jouw project klaar is dan help ik je graag met mooie foto’s die jij en de andere partijen in het project kunnen gebruiken in je portfolio en voor online en offline publiciteit.

The Old Five

Op het hoofdkantoor van een landelijk installatiebedrijf in Zoetermeer wilde de manager de roots van het bedrijf zichtbaar maken. We kozen voor een collage van ‘The Old Five’, vijf historische locaties binnen de gemeente Zoetermeer. We maakten en bewerkten de benodigde foto’s in hoge resolutie en lieten de beelden in elkaar overvloeien. Stijlvol in zwart-wit en en aangevuld met een kwinkslag, de bedrijfsauto in de huistijlkleur.

Ik wil een mooie foto van een bos

“Kijk, zo één, met de zon door de bomen.” Dat zei Marloes toen ze een stockfoto liet zien die ze had gevonden, op zoek naar een afbeelding voor in haar kantoor. “Is het niet leuker om iets herkenbaars te nemen, een bos waar je zelf wel eens komt?” Het werd het bos bij Kasteel Oud-Poelgeest, waar ze vroeger met haar moeder kwam, en nu zelf wandelt met haar dochter. Zo maak je van een kantoor een heel persoonlijke werkomgeving.

Interieurfotografie

Professionele zakelijke fotografie, ook daarvoor kun je bij Laskoo terecht. Dat is wel handig, en voordelig. We leggen niet alleen vast wat wij in jouw project hebben mogen uitvoeren, maar vooral wat voor jou belangrijk is in het project, waarmee jij je onderscheidt. En dat kan de raambekleding zijn, het kleurenplan of de vloer.

Meer Happy Walls projecten

© 2023 | Webdesign door Double Your Brand®