0681157084 peter@laskoo.nl

Meer sfeer

FOTOMUUR

Wandvullende fotokunst

Fotobehang

Fotobehang is een naadloze wandbekleding. Het is geschikt voor gladde muren, thuis en op het werk. Een wandvullende print voegt een extra dimensie toe aan jouw interieurontwerp. Of het nu om een woonruimte of een werkomgeving gaat, fotobehang is duurzaam, kleurecht, watervast en brandveilig. Net als bij gewoon behang kan je klant ervoor kiezen om het zelf aan te brengen. Uitbesteden via Laskoo is natuurlijk ook mogelijk.

Er is speciaal fotobehang dat aan de eisen van een specifieke woon- of werkomgeving tegemoetkomt. Zo is antibacterieel fotobehang een perfecte oplossing voor ruimtes waar een goede hygiëne essentieel is: ziekenhuizen, laboratoria, restaurants, toiletruimtes, (bedrijfs)keukens en kantines. Een extra sterke coating is handig voor peuterspeelzalen, crèches, scholen en gezinnen met kleine kinderen. Akoestisch fotobehang vermindert de nagalm in een ruimte. Dat woont en werkt een stuk prettiger!

 

Spanwand

Een spanwand is de ideale oplossing voor een muur met obstakels, lastige hoeken of zelfs bogen. Wandcontactdozen, lichtschakelaars, waterleidingen, plinten, ramen, deuren, verwarmingsbuizen – je werkt ze allemaal moeiteloos weg achter een spanwand. Het is niet nodig om de muur af te werken voordat de spanwand geplaatst wordt. Dat scheelt weer een stukadoor!

Een spanwand met ingebouwde dimbare led-verlichting geeft extra sfeer aan bijvoorbeeld een slaapkamer of een bar of restaurant. Een geluidsabsorberende spanwand verbetert de akoestiek van de woon- of werkruimte van je klant.

 

Akoestische wand

Een prettige akoestiek maakt of breekt de feel good factor van een woon- of werkkamer of een kantoorruimte zoals een vergaderkamer of een bedrijfsrestaurant. Een ruimte kan nog zo mooi zijn, als de akoestiek niet goed is, voelt je klant zich er niet prettig. En dat is zonde van alle tijd en energie die jij in je ontwerp gestoken hebt.

Een akoestische wand biedt dan uitkomst. Zo’n geluidsabsorberende wand vermindert de nagalm én je kunt er veel beeld op kwijt. Je kunt een akoestische wand op verschillende manieren uitvoeren: als wandframe met speciaal doek en geluiddempende vulling, of als naadloos behang. Een akoestische wand geeft jouw ontwerp echt meerwaarde: minder galm én meer beeld. Zo zorg je ervoor dat je klanten zich goed voelen in de ruimte die jij voor hen ontworpen hebt.

 

Zelfklevend vinyl

Zelfklevend vinyl pas je toe op een gladde en egale ondergrond, zoals een deur of een glaswand. Je gebruikt dan fotofolie – zelfklevend materiaal dat is afgewerkt met een beschermlaminaat. Door de ruime keuze aan materialen en afwerkingen kun je je ontwerp elke gewenste uitstraling geven.

Folie kan worden bedrukt en contourgesneden. Je kunt het gebruiken om de visuele merkidentiteit van een bedrijf in het interieur terug te laten komen. Daarbij zorgt folie op glazen scheidingswanden voor privacy in kantooromgevingen. Ook biedt glasfolie een vorm van doorloopbeveiliging. Voor renovatie en restyling zijn speciale folies beschikbaar in tal van natuurlijke en originele dessins.

 

Tevreden klanten

Met Peters knowhow en customer-feeling hebben wij meer projecten kunnen realiseren. Zijn adviezen en producten hebben bijgedragen aan een grotere belevingstevredenheid bij tal van mijn opdrachtgevers.

Marc van Zoelen

Van Zoelen Projectinrichting BV

Peter is naast signmaker een fantastische fotograaf. Hij kijkt met het oog van een fotograaf naar het ontwerp en weet daardoor precies de juiste hoek te vinden en de beste kleurencombinaties te maken.

Jacqueline Vink

Jacqueline Vink Belevingsgerichte Interieurs

Bij Peter en Laskoo moet ik standaard meteen aan 2 zaken denken: meedenken in het proces en grote betrokkenheid bij de projecten. Peter geeft duidelijk aan als iets echt niet kan. Maar komt dan vaak wél direct met een oplossing.

Niels Geniets

Brakel Wandsystemen

Neem contact op

© 2024 | Webdesign door Double Your Brand®