0681157084 peter@laskoo.nl

Laskoo Happy Walls

MEER VAN LASKOO

Portfolio

Meer projecten van Laskoo

Niet alleen ervaring in fotografie en beeldbewerking maar ook als projectleider in de signbranche. En dat kan heel handig zijn, want behalve die fotomuren kunnen we ook allerlei andere sign-elementen meenemen, zelfs aan de buitenkant van het gebouw.

Don’t panic

Het credo van een bijzonder IT-bedrijf, afkomstig uit de science-fiction cultfilm The Hitchhikers Guide to the Galaxy. De bijzondere sfeer kom je overal in het bedrijf tegen. Wij mochten vier grote fotomuren verzorgen, glasfolie aanbrengen voor de privacy, bewegwijzering ontwikkelen, een levensgroot logo in de vide binnen, het huisnummer in passende stijl, en diverse teksten. Buiten sieren een bord bij de entree, vlaggenmasten en een lichtreclame op de gevel het pand.

Onopvallend

Dan ontwerp je als interieurarchitect je eigen werkomgeving, waar je fijn wilt werken en je uiteraard ook je relaties ontvangt. Direct bij de entree de pantry. Stijlvol en strak. Je wilt voor collegas en gasten wél aangeven waar één en ander te vinden is in het keukenblok, maar je wilt het ontwerp niet ontsieren met opvallende pictogrammen.
Dan kunnen we die pictogrammen subtiel aanbrengen zoals hier, in een bescheiden formaat, uitgevoerd in glanzend transparante folie op de matte keukenfronten. ‘Onzichtbaar’ bij binnenkomst, maar aanwezig als je ze nodig hebt

Meer Happy Walls projecten

© 2023 | Webdesign door Double Your Brand®