0681157084 peter@laskoo.nl

Projecten fotomuur

HAPPY WALLS

Portfolio

Projecten fotomuur

Gerealiseerde projecten waar we één of meer fotomuren hebben toegepast. Ter informatie en inspiratie. Uiteraard kunnen we er nog veel meer over vertellen en dat doen we graag. Gebruik daarvoor de pagina ‘contact’ of plan direct een afspraak in.

Een Hollands landschap

Een internationaal werkend productiebedrijf wilde haar gasten passend ontvangen. Een Hollands landschap was de wens, maar dan zonder tulpen en molens. De Zeeuwse Grevelingen werd het. De eyecatcher, naadloos en strak op de wand van 750 x 270 cm aangebracht, is het eerste gespreksonderwerp bij de ontvangst van de gasten. De gastheer kan vertellen over waar, wanneer en hoe de foto is gemaakt, en het ijs is gebroken nog voordat iedereen zit. En dan loopt vervolgens dat verkoopgesprek ook wel.

Eerst koffie…

Een franchisenemer van een landelijke leverancier van zakelijke koffie en koffiemachines wilde in het nieuwe kantoor wel een koffiesfeer maar niet de in de organisatie bekende beelden. Het werd een collage van drie ‘Italiaanse’ stockfoto’s, teruggebracht naar rustig zwart-wit met enkele koffie- en groenaccenten. Naadloos uitgevoerd uiteraard, waarbij we de deur hebben meegenomen.

Meer Happy Walls projecten

© 2023 | Webdesign door Double Your Brand®